2017 Moncler Dunjakke Moncler Jakke Udsalg

Posted by admin 17.11.2017 0 Comment(s)

Billige 2017 Moncler Nerium Dame Jakke Lyserød

Cashmere Moncler Udsalg barn er fri for fjer stilk mellem de lange hals gæs og ænder og andre vandfugle til brystet hår, da denne del af håret ofte er nedsænket i vand, så ikke kun har noget vand modstand, kulde hårdførhed og dens varme krop er Det bedste i hår. Hertil kommer, fordi dette websted er ingen fnug fjer stilke, meget blød, fluffy fiberlængde og mindre ækvivalent volumen, dunjakke er fremstillet af de bedste materialer.
Ned i fjer, refererer til fnug udover de ovennævnte andre dele af kroppen på håret, er det generelt i form af et ark, den midterste fjer stilke. Fjær varme er mere begrænset, ingen fluff god.
Dunjakke Moncler Mængden af ​​kashmir refererer til indholdet af plys og fløjl fyldt i dette beklædningsgenstand i alle fjerfjeder. Såsom køb af en jakke, fyldstoffet er 90% hvid og 10% hvid andefjer, indikerer dette dress cashmere 90%.
Og når du beslutter dig for at købe en jakke, når det først skal se på det sekundære produkt etiketten på kraven,Moncler Dunjakke cashmere indhold på mindre end 50% af du skal være opmærksom på, at det gør allerede ikke opfylder minimumskravene i landet ned tøj standarden.
2017 Moncler Jakke Vask altid dunjakke i hjemmet er ikke let, hvis rengøres korrekt,Moncler Jakke kan der være skader på tøj, og der vil være grimme hvide pletter senere fandtes, hvis valget rensning. Dernede er ikke en tør, varm og kan påvirke tøj, kan følgende metode nemt færdiggøre rengøring af dunjakke, og der er ingen hvide pletter: 1, må vi først forberede en gryde med varmt vand, og din hånd Næsten temperaturen kan være, ikke for varmt, og læg den rigtige mængde vaskemiddel i vandet. 2, læg dunjakken dyppet i varmt vand efter 10 minutter for at starte rengøring. Bemærk, at, ikke hånd til at gnide tøjet, behøver beskidte steder ikke at bruge en blød børste eller tandbørste til at skrubbe kan, og ikke fokusere beskidt Institut for steder knalde. 3, børste rent, vrid ikke twist for at klemme vandet, ned ryggen kan være, og derefter vand igen før. 4, rengøring anden gang, et par dråber vand ind i eddike (med den sædvanlige mængde madlavning). Sæt jakken i blød indenfor 5 - 10 minutter, gnid forsigtigt et par gange. 5, tør, når den opmærksomhed, må det samme ikke vride twist at vride vandet, i lighed med sine hænder mod klemme på den, hænge tør. Og må ikke placeres i solen under solen, på stedet for ventilation kan være. 6. Efter tøjet til tørre, fjerne tøjet på sengen, slapping bøjle med et stort område, hele hver beat, tøj naturligt fluffy.