Dunjakke 2016 Moncler Jakke GUI Dunvest Herre Udsalg

Posted by admin 24.01.2018 0 Comment(s)

Dunjakke 2016 Moncler Jakke GUI Dunvest Herre Blå

Scrub. Nu er en masse dunjakke den slags Moncler Jakke Herre tilsyneladende regnfrakke materiale, især glat, snavset skrubbe direkte. Brug et hvidt håndklæde dyppet i specielt rengøringsvæske ned til en snavset tørre dunjakke lokalt, ikke snavset sted gnides ikke.
Til oliekuppet. Moncler Jakker Outlet Down jakke ved et uheld ramte vaskemiddelet er svært at fjerne olien hvordan man gør det? Denne gang hvidt håndklæde til at presse et par dråber opvaskemiddel og tør forsigtigt oliedelen, olie og andre langsomt fjernet, og derefter vand vil blive delvist visket ren.
Faktisk kan de fleste af jakken vaskes ned del af animalsk materiale, hvis klimaet er for fugtigt i lang tid, vil avle bakterier, så man korrekt vaskes for at opretholde ren og sanitære. Ned med naturlige olier er det meste af det generelle tøj lotion svagt alkalisk, der er let at vaske væk olien, der påvirker graden af ​​varme. Derfor er valget af væskeformet tøjvask, tilgængelig nedvaskemiddel eller et mere økonomisk neutralt vaske- vaskemiddel. Det såkaldte neutrale vaskemiddel refererer til det "kolde rengøringsmiddel", hvis du ikke kan bestemme den rigtige måde at rengøre, eller for at henvise til vaskens indvendige vask Oh!
Mindre,Moncler Jakke relativt tynd jakke, kan anvendes hånd måde, men hånd lettere forårsage restvæske detergent, og derfor en god mængde flydende vaskemiddel, der skal styres, eller til skylletrinnet af en multi-procestider, forhindrer flydende detergent kan resterende.
Rengøring af dunjakke hjemme er altid ikke let, hvis ukorrekt rengøring kan beskadige tøjet og tørre efter at der er grimme hvide pletter, hvis du vælger renseri. Dernede er ikke en tør, varm og kan påvirke tøj, kan følgende metode nemt færdiggøre rengøring af dunjakke, og der er ingen hvide pletter: først forberede et bassin med varmt vand, og temperaturen på dine hænder Næsten OK, ikke for varmt, og læg den rigtige mængde vaskemiddel i vandet. Sæt jakken i blød i varmt vand efter 10 minutter for at starte rengøring. Pas på, ikke gnide dit tøj med dine hænder, snavsede steder skal bruge en blød børste eller tandbørste til at skrubbe kan være, afdelingens afdeling og afdelingen er ikke for snavset børste.
Børst rent,Moncler Dunvest Herre vrid ikke vridningen for at klemme vand, ned ryggen kan være, og så igen vand. Ved rengøring anden gang, et par dråber eddike i vandet. Sæt jakken i blød indenfor 5 - 10 minutter, gnid forsigtigt et par gange. Bemærk, når det er tørt, vrid ikke det samme twist for at vride vandet, presset langs linjerne i begge hænder kan være, hængende for at tørre. Og må ikke placeres i solen under solen, på stedet for ventilation kan være. Når tøjet er tørt, tag tøjet af og læg dem på sengen, klapp tøjet med en stor bøjle og slå dem over. Tøjet bliver naturligvis blankt.