Moncler Dunfrakke Dame Billige Moncler Jakker Udsalg

Posted by admin 01.08.2017 0 Comment(s)

2016 Moncler Jakke Dame LISSY Ultralight Dunfrakke Dame

Hvis iført en vinter Billige Moncler Jakker er virkelig beskidt i forvaring ville have til at rydde op, hvis du ikke vasker ud vask næste år kunne vaske, og heller ikke hvordan varme op. Men hvordan man kan vaske farnesyl, mange af mine venner kender kun til at bære ved ikke, hvordan man kan vaske, vasket, du vil finde sig selv arbejdet hårdt efter en god vask dunjakke tør, men fundet en masse hvid sæbe pletter vises på stoffet, dette bør være, hvordan man gør? Hvorfor er det så? Fordi når du lægger flydende vaskemiddel vaske dunjakke er for stor, koncentrationen er for høj, og der vil ikke være nogen skylning denne situation. For at sætte antallet af vaskepulver, der vaskes derefter ren og god at skylle det? Sædvanligvis to bassin vand i de fire spiseskefulde detergent er tilstrækkelig. Koncentreret den nemme skyl, sæbe pletter forekomme, desto mere alvorlig er vaskemidlet tilbage på kappen af ​​kappen vil ødelægge fluffy, hvilket reducerer termisk virkning.
For at være i stand til hurtigt at skylle med varmt vand skylning, og tilsæt to lille øse af eddike i vandet, så dunjakke resterende detergent til opløses fuldstændigt i vand.
Moncler Jakke Hvis der efter en lille mængde sæbe til at tørre ned jakke pletter, kan du bruge en ren bomuld dyppet i industrielle alkohol gentagne gange tørre et par gange, så varmt håndklæde til at tørre, vil ikke være, så du kan være sikker på at sætte garderoben venter til næste år for at spare vinter slides.
Men hvis jakken ikke er snavset ingen grund til at vaske, med en åndbar pose pakke, huske at sætte inde i bolden for at forhindre et insekt kamfer, og derefter opbevares på et tørt og ventileret garderobe kan være, men også for at forhindre Bemærk ovenstående ikke af vægten.
Moncler Dunfrakke Dame Mere regn i sommeren og efteråret, regelmæssigt sætte dunjakke ud lufttørre for at forhindre meldug. Hvis du finder mugne, kan du bruge bomuld dyppet industrielt spritserviet, så en ren vådt håndklæde til forsigtigt at tørre ren, tør derefter grundigt ordentlig samling. Men bestemt ikke i eksponeringen solen, da det ellers vil blive type aliasing fade.
Ned vinter essentielle varer, må vi huske, at god vedligeholdelse oh!