Moncler Dunjakke Dame Moncler Dunvest Dame Udsalg

Posted by admin 21.06.2017 0 Comment(s)

Moncler Jakke Dame Ghany Mock Neckline Rød Dunvest Dame

Hvordan rengøring og vedligeholdelse er vigtige dunjakke.Moncler Dunjakke Dame Hvis der ikke er indlysende beskidt træningsjakke, behøver jakke ikke være nye rene, åndbare artikler for at forhindre insekter (fx Sack) pakket ind i en kugle kamfer, og derefter lagret i et ventileret tørring skab kan, være forsigtig med ikke at toppen efter vægt.
Hvis kappen ikke er snavset, kan tørmetoden anvendes. Med et håndklæde dyppet i benzin krave, manchetter, bryst, osv forsigtigt tørre, efter at olien er fjernet med et tørt håndklæde aftørring farvet med benzin, benzin kan bæres efter fordampe.
Inde i jakken, syet etiket med lidt omhu og vaskeanvisning, vil omhyggelige mennesker finder, at angive 90% Ned side bør ikke vaskes, fordi tør sirup anvendes, vil påvirke de termiske egenskaber, også gøre tekstiler aldring .
Renseri er god, kan du vride deres hænder?Moncler Jakke Bedste hånd vask, ikke i lang tid med vabler. Før vask, for at sætte en passende mængde vand, og chlorfrie vaskepulver, fortrinsvis en neutral detergentopløsning, overfyldt tøjet, tøjet efter ekstrudering i en masse luft, og hans hænder nedsænket i vand, vil klæbe til en, lad vandet helt ind i tøjet, skal vaskes skylles igennem og spin-, ellers vil der være dårlige scrofulaceum overflade vaskede tøj, lugt og effekter af arbitragemuligheder. Bemærk, at kun når det er tørt petroleumsether, synes ikke at være et problem. Du kan ikke vride, vride efter twist alvorlig grad vil påvirke ned-bevis stof og effekten af ​​anti-flannel. 4, vasket hvorfor lugte? Det kan ikke være helt tør eller ikke skylle ren, fugtig ned efter vil være tilbage til at smage. 5, vil vasket fløjl ikke stink? Vil der være bakterier, vira? Nej, det dunjakke med fjer forarbejdningsanlæg gå gennem en kompleks fastsat strenge teknologi (herunder rengøring, affedtning, deodorant, desinfektion, urenheder, tørring, etc.), og efter et hjemmelavet kvalitet tilsyn afdelinger (tøj Kvalitet Tilsyn og Inspection Station) detektion kvalificeret før brug. Der er mere end op til 130 grader temperatur tørring i tørringsprocessen, så der kan være bakterier og vira. 6, hvordan at tørre? Den bedste amortiseret skygge tørring, hænge tørring, vil det være i en bunke, ikke let at tørre, fluffy effekt, ikke eksponering. 7, Punta hvorfor ikke skyllet op? Ingen tørt tøj til fuldt tørre efter vask, eller ikke helt fluffy ned. Efter tørring af tøj ned ikke automatisk fluffy, bare hånd flagrende moderat kraft til at gendanne som ny.
Moncler Dunvest Dame Må ikke bære en vinterjakke for længe, ​​normalt slid omkring fem dage til at ændre en. Ventilationen tørring i ned på denne altan. Husk ikke at lade direkte sollys. Ned kan ofte ændres ofte skifter deres image, det vigtigste, men også forlænge levetiden jakke, for at sikre dens varme.
I løbet af de sidste vinter, ikke bære jakken skal rengøres grundigt efter tørring helt tør for at modtage garderoben. Når foldet beklædningsgenstand kan installeres i en opbevaringspose for at undgå støv, det bedste køb, du kan hænge, ​​skal du ikke bekymre dig om Ned knust. Oh.