Moncler Dunjakke Herre Moncler Christmas Jakke

Posted by admin 31.10.2016 0 Comment(s)

Moncler Jakke Herre Aubert Hooded

Julepynt herunder julepynt og julelys dekoreret juletræet indendørs for at blive dekoreret guirlander og stedsegrønne planter,Moncler Christmas især kristtorn og mistelten er en traditionel materiale. I Nord- og Sydamerika og et par europæiske regioner, i den traditionelle udendørs dekorativ belysning, herunder dekorative lys med kane, snemænd og andre jul image. Holly og mistelten bruges i traditionelle materialer. Kommunerne vil også være støtte til julepynt i gaderne eller hængende julen bannere juletræ er placeret på pladsen.
Skal vaskes i hånden, ikke maskinvaskes. Indersiden af ​​jakken, vil syet label udskrives med en lille vedligeholdelse og vask instruktioner og omhyggelige mennesker oplever, at 90% af den dunjakke markeret til vaskes i hånden, bør ikke tør, fordi tør sirup anvendes, vil påvirke varmen, men også gøre klud aldring . De vask og tørring maskiner, omrøring efter at være blevet skruet ned jakke, kan let føre til ujævn påfyldning Bo Hou, hvilket gør tøjet ud af form, påvirke udseendet og varme.
Ned i Moncler Jakke det kolde vand først i blød i 20 minutter, så den fulde våde dunjakke inde og ude. Vaskemidlet opløst i varmt vand 30 grader, så dunjakke ind som blød i en fjerdedel af en time, og derefter forsigtigt krat med en blød børste. Skyl med varmt vand, kan rengøringsmiddel være befordrende for fuldt opløses i vand, skyl dunjakke kan være mere ren.
Hvis du skal bruge vaskemiddel vaske Moncler Dunjakke, som regel to bassin vand i 4-5 spiseskefulde opvaskemiddel er hensigtsmæssig, hvis koncentrationen er for høj, svært at skylle ren, og ned sæberester vil påvirke fluffy ned, stærkt reduceret varm.
Neutral opvaskemiddel på minimum klud og fjer skader, brug af alkalisk rengøringsmiddel, skyl hvis snavset, resterende vaskemiddel vil skade dunjakke, og let at forlade hvide mærker på tøj overfladen og påvirke udseende. Fjern den resterende basisk rengøringsmiddel, skylles to gange i efter tilsætning to teskefulde i varmt vand eddike, blød i et stykke tid og derefter skylle dunjakke, kan eddike neutralisere alkalisk rengøringsmiddel.
Efter vask Moncler Dunjakke Herre, ikke kan vride ud af vandet skal derefter hænge til tørre fliser eller forbyde eksponering, ikke jern, så for ikke at brænde tøj. Efter tørring, blidt pat, så fluffy og blød dunjakke opsving.
Alt er ingen undtagelse fra det liv! Ned! Så ikke vaske dunjakke for hyppig, især dem, der elsker rene mennesker. Fordi jakken vaske mere, vil det alvorligt påvirke dens varme.