Moncler Dunjakke Herre Moncler Jakker Outlet

Posted by admin 16.12.2016 0 Comment(s)

Moncler Jakke Herre Aubert Hooded Neckline

Vi var iført Dunjakke Moncler jakker typisk bruge, hvad stof produktion gør, Moncler Jakke i virkeligheden, hvis man ser nøje vil finde, at når vinteren slid dunjakke er ikke bare varm, og også vindtæt. Nå, denne jakke er, hvad slags materiale, jeg tror, ​​vi skal være meget nysgerrig omkring det, det er et normalt fænomen, hvorfor jakke ville være så dyrt, er ikke med sine stoffer har at gøre med det, tøj er dyrt og ikke dyrt, i tillæg til den helt selvfølgelig er sat på et materiale a. Jo bedre de dyrere naturlige materialer, stoffer og Down Hvad er den bedste? Den generelle er brugen af ​​PU-belagt stof, som er der for at 2000PA 1000 Pa belægning, naturligvis højere jo bedre, ser det mere high-end atmosfære på klasse.
Med hensyn til hvad stof bedst Ned, Ned,Moncler Jakker Outlet som regel på grund af som fyldstof er nede, så bør have anti-fløjl stof, vindtæt og åndbar egenskaber. Specielt vigtig anti-down karakter, ellers hele tiden inde i fyldstof løb ud, jeg ikke varme op. Og dens anti-Rong god eller dårlig, skal du afhænger af stoffet garn tæthed. Og vi ønsker at vide, hvad der er dunjakke stof er i virkeligheden ikke andet end sin struktur materiale af god og dårlig, fordi markedet ned jakke stof, hovedsageligt nylon taft og TC-baseret, er det generelt deres tråd count i 230T ovenfor, og dette er den bedste stof jakke hvilken grad det afhænger af passende tæthed, generelt den bedste 250T, 250T, hvis den er lavere end dette, er det meget nemt at hobe ydre boremaskine.
Vælg hvilken stof Moncler Dunjakke Herre er godt, det afhænger af tætheden af ​​garn, fortrinsvis ikke mindre end 250T, og denne tæthed også sker, vil der blive boret hår, åndbar ydeevne er bedst. Hvis den gastætte jakke, iført en sol spot er meget ubehageligt. Dette er grunden til forbrugerne køber venner i jakken, vil vi tage hensyn til dens permeabilitet problemer.