Moncler Dunjakke Herre - Moncler Vinterjakke Online Udsalg

Posted by admin 01.12.2017 0 Comment(s)

Moncler Jakke Herre ACORUS Ultralight Sort Dunjakke Herre

Nede i sidste ende kan ikke bruge vaskemaskine, Moncler Dunjakke vaskemaskine i branchen synes at være blevet historiske spørgsmål, de fleste vil være enige, at de ældste vaske ned jakke vil eksplodere situationen med en vaskemaskine, generelt vask etiketten på jakken anbefales også til ikke at vælge maskinvask , For at undgå skader på vaskemaskinen. Så dunjakke virkelig kan ikke vaskes inde i vaskemaskinen? Faktisk mener jeg, at så længe et passende valg af vaskemaskine og tage visse forholdsregler ved rengøring, men også jakker kan sikkert maskinvaskes!
Først vaskes dårlig Moncler Vinterjakke, navnlig på følgende tre aspekter: 1 cashmere jakke fyldt i bløde fjer, når vaskemaskinen vaske let på grund af slid, varme, kemisk reaktion og andre detergenter, genererer pause, forringelse, hærdning problem, hvilket resulterer i reduceret ned, hvilket reducerer kvalitet, varm og fattige. 2. bunke ned: ned siden beklædningsgenstanden er løst fordelt i foringen, når vaskemaskinen under afvanding, centrifugal bevægelse tilbøjelige til at klumpe sammen på ét sted, således at fjer fordeling i beklædningsgenstanden forringes i høj grad påvirke Nedsat komfort og æstetik. 3. Hvis de mekaniske boring kræfter inden vaskemaskinen er for stor, vil sandsynligvis resultere i brudte bore ned jakke fjer stof fibre fra inden hullet, mener jeg, at vi har samlet fra et barn på Down "trække hår" oplevelse, jeg var barn er også ganske jeg kan lide at spille ...... men så meget mere kedeligt, ser ikke kun ikke smuk, men også påvirke dunjakke selv varm.
Moncler Jakke Herre Ned maskinvaskes eksplosion af nyheder få, dette fænomen er hovedsagelig fremherskende i tørringsprocessen. Generelt, for at øge dets termiske effekt jakke, tendens til at stige i den indre vandtæt belægning, luftgennemtrængelige tøj ydeevne forringes efter nedsænkning, fylde ned konvergens integreret gruppe, hvilket resulterer i et stort indre hulrum område. Spinding ved høj hastighed, ned ekspandering mættet med vand under afvandingsprocessen, presses luften inde i kappen, en vandtæt belægning og hindre gasudladningslampe ende er kappen kontinuerligt strække, selv inderrøret forbliver fuld. Efter overfladelaget af nylonstof og ned gennem løbende statiske friktion, vil statisk varme bryde ud på kort sigt, kombineret med den begrænsede plads vaskemaskinens tromle, tryk akkumuleret til en vis grad, er det muligt at fremstille "eksplosion". På baggrund af de to ovennævnte maskinvaskes skjult, synlige blindt maskinvaskes jakke er klart uklogt, eller endda være en sikkerhedsrisiko, hvilket er vaskemaskinen tydeligt mærket anden grund ikke kan vaske dunjakke. Moncler Jakke Men det betyder ikke, at du ikke kan maskinvaskes jakke.
Moncler Dunjakke Herre Ovenstående sagde også, at grunden til, at den maskinvaskes jakke tilbøjelige til eksplosion, fordi problemerne lufttryk under tørring, det ønsker at undgå en eksplosion, men også starte fra tørring. Den mest enkle måde at fange strengen taske med løse jakker fast, så man kan forhindre oppustet dunjakke fundet i vaskemaskinen ved høj hastighed, fremkalde en eksplosion. For det andet, den mod kagedannelse ned med en tennisbold eller anden robust, sætte et par stykker i den dunjakke, denne maskine, når man vasker bolde konstant rullende friktion, presse dunjakke fjer, vil det ikke blive vist i bunken fløjl problem, jeg sagde, dette venner af Scouting har sagt ovenfor, jeg vil ikke langtrukken, metoden er stadig meget nyttig. 3. Erhvervelse af en vaskemaskine med en ned-vask maskinvask jakke sammenlignet med almindelig tøjvask, behovet for at overvinde kappen inderluften lettere flyde, blød nedslidning, og så modstandsdygtige over for kemiske korrosionsproblemer, også kravene til vaskemaskiner hardware og software høj.