Moncler Dunjakke Moncler Sweater Dame Udsalg

Posted by admin 18.01.2017 0 Comment(s)

Ny Moncler Cardigan Sweater Dame Dunjakke

Moncler Dunjakke Må ikke bære en vinterjakke for længe, ​​kan det normalt slid omkring fem dage til at bytte den. Ventilation tørring på for denne på balkonen. Husk ikke at lade direkte sollys. Ned kan ofte ændre sig fra tid til anden at ændre deres image, det vigtigste, men også for at forlænge levetiden jakke til at sikre, at dens varme.
Ofte stillesiddende MM kan købe et par ærme manchet på armen. Nu er der endnu et plus fløjl blonder ærmer, der er i armen både varm og smuk. Selvfølgelig, i sidste ende ønsker, er at beskytte jakke ærme, lad det ikke på bordet og gnide, for at undgå slitage, for at undgå tilsmudsning.
Moncler Jakke Dame De spiser hot pot i vinteren vil være hyppigere, men på den dunjakke farves med tyk hot pot smag eller vaske, ikke vaske nej. Her giver dig om en lille kup ud over smag - limonade til at smage metode.
Tag en lille vandkande (kan installeres fugtighedscreme gamle flaske) fyldt med koldt vand, så drop to eller tre dråber limonade (citron sure, et par dråber er nok), efter omrystning sprøjtes på jakken.
Moncler Jakke Bemærk: Når dysen spraytåge hoppe til denne stilling, skal du ikke tage en direkte vand kan ikke sprøjte for tæt på, eller vil forårsage vandskade. Lemonade bør ikke falde for meget, da det ellers vil ætse tøj, vil efterlade vand pletter.
I løbet af de sidste vinter, efter ikke bære jakker, til helt ren, helt tør for at modtage tørring garderobe. Når foldet beklædningsgenstand kan installeres i opbevaring poser for at undgå støv, købe det bedste du kan hænge den slags, så fortvivl ikke ned fladtrykt problem. Oh.
Moncler Sweater Dame Hvis en periode på mere regn, eller følelsen af ​​mere fugtigt rum, så tag ud jakken og luft, tørring, for at undgå ned på grund af fugt meldug point.