Moncler Dunvest Dame Dunjakke Moncler Udsalg

Posted by admin 19.10.2016 0 Comment(s)

Moncler Udsalg Efter vask dunjakke, dunjakke på eksponeringen solen er ikke ønskeligt.

2016 Vinter Jakker Moncler EBLE Dunvest Dame
For det første vil Dunjakke Moncler brug af kemiske fiber og blandet fiber, mv til tekstiler, kemiske fiber dårlig varmebestandighed, lang tid ved en høj temperatur fremskynde aldring. Endvidere er de farve tekstiler, der anvendes i sollys fade let og kan nedbryde skadelige kemikalier.
For det andet vandtæt vindtæt, Moncler Jakke dunjakke stoffer behandles ofte med en harpiks. Ikke høj temperatur harpiks belægning, kan eksponeringen være beskadiget i stærkt sollys, så ned jakke stof tynd, vagt udsat inde i fyldstof, det ligner en sort plet, påvirke udseendet.
Faktisk hænger jakker Moncler Dunvest Dame der er flere små måder: Du kan sætte det tøj barnet viste sig, nogle gang i luften tør og ventileret sted at tørre tøj efter en god klap på hånden flere gange, hvis du har brug for at tørre i solen, kan først i en tynd bomuld jakke dække; stand til at gøre det, men også med lav tørretemperatur tørretumbler til ti minutter, og derefter tvunget til at ryste, så fluffy ned. På denne måde, vil det bidrage til at genoprette den fluffy fjer blød konsistens, ikke skader tøj.