Moncler Jakke 2016 Moncler Dunjakke Dame Udsalg

Posted by admin 19.11.2016 0 Comment(s)

Moncler Jakke LANS Dunjakke Dame

Vinter tøj er Moncler Dunjakke virkelig en opslidende opgave, især nogle af maskinen ikke kan vaske tøj. Såsom dunjakke, men med følgende metode, du vil aldrig bekymre dig om vasketøjet, super praktisk oh.
Først Moncler Jakke Dame forberede en gryde med varmt vand, temperaturen på dine hænder, og du kan næsten, ikke for varmt, og vandet sætte den rigtige mængde af flydende vaskemiddel.
Nede på indersiden i blød i 10 minutter efter rengøring, passe på ikke at udlevere at gnide tøjet, behøver beskidte steder ikke at bruge en blød børste eller en tandbørste til at skrubbe kan være, og de centrale dele er ikke beskidte steder pensel.
Moncler Jakke Efter børsten ren, når ikke at vride twist twist at presse vandet, kan du klemme ned langs, færdig med vand til at gå over til vaskemiddel vand væske vaskes.
Må ikke placeres under solen tørring, ventileret sted kan jeg plejer at lægge på badeværelset kan gøres tre dage senere gjorde søstrene vil finde tøj er meget fladt, ikke fluffy.
Du 2016 Moncler Dunjakke Dame kan ikke trække kraven dunjakke frem og tilbage fra vandet vask. Fordi når du lægger jakken fra vandet, hvilket vil udvande gruppen ind i en gruppe børn er nødt til at gå til følgende fald.
Og ikke opvredet med vand direkte på en bøjle, note kapitel, ikke i eksponeringen solen.
Efter grundlæggende dunjakke tør, vil du opdage, at i modsætning til den oprindelige bløde fluffy løs, men stykke for stykke. Det betyder ikke noget, så længe rytmen med begge hænder, eller tæt ved opvarmning bage et stykke tid, kan du gendanne den bløde tilstand