Moncler Jakke Bady Dunjakke Dame Sort Moncler Jakke Udsalg

Posted by admin 08.12.2017 0 Comment(s)

Moncler Jakke Bady Dunjakke Dame Sort

Dunjakke, der indeholder fløjl og fjer.Moncler Jakke Cashmere barn er fri for fjer stilk mellem de lange hals gæs og ænder og andre vandfugle til brystet hår, da denne del af håret ofte er nedsænket i vand, så ikke kun har noget vand modstand, kulde hårdførhed og dens varme krop er Det bedste i hår. Hertil kommer, fordi dette websted er ingen fnug fjer stilke, meget blød, fluffy fiberlængde og mindre ækvivalent volumen, dunjakke er fremstillet af de bedste materialer.
Ned i fjer, refererer til fnug udover de ovennævnte andre dele af kroppen på håret, er det generelt i form af et ark, den midterste fjer stilke. Fjær varme er mere begrænset, ingen fluff god.
Cashmere er procentdelen af ​​indholdet af denne filler tøj og de sub luv velvet filamenter alle af fjer påfyldning. Såsom køb af en jakke, fyldstoffet er 90% hvid og 10% hvid andefjer, indikerer dette dress cashmere 90%.
Moncler Jakker Outlet Og når du beslutter dig for at købe en jakke, når det først skal se på det sekundære produkt etiketten på kraven, cashmere indhold på mindre end 50% af du skal være opmærksom på, at det gør allerede ikke opfylder minimumskravene i landet ned tøj standarden.
Vi er opmærksomme, opkræve ned på mængden af ​​det her og cashmere sats er ikke det samme, mængden af ​​cashmere beregne procentdelen, kvalitet og oplade ned på mængden i gram er opladet til en ægte fjer + fløjl, og størrelsen af ​​sine klæder , Længde, stil og andre faktorer.
Ned ladning ned på mængden Jeg har lige købt kendt som toogtyve, hvilket er 100 gram. Nogle venner gerne købe, når at købe dunjakke afgift ned stor, tyk føler, at dette vil være varmere, men du må ikke undervurdere mængden af ​​kashmir, fløjl sig selv på grund af den termiske effekt er meget stor, 80% af mængden af ​​cashmere end den 75% varmt.
Fyldighed foranstaltning er en vigtig indikator for graden af ​​varme ned internationalt, med henvisning til værdien af ​​30 g pr ounce ned indtager mængden i cubic inches under visse betingelser. For eksempel en ounce af ned optager pladsen på 600 cubic inches af fluffy fjer kaldet 600. Generelt buttet, voksne fugle som fluffy ned, tværtimod, en lavere fyldighed små fugle.
Billige Moncler Jakker Men hvad er brugen af ​​fluffy? Slags argumenter er, opkræve ned på mængden repræsenterer mængden af ​​cashmere, og cashmere rate bestemmer kvaliteten, fluffy cashmere er også en vigtig foranstaltning. Ansvarlig ned på mængden svarende til situationen, jo højere Punta nummer, jo bedre de termiske egenskaber. Eftersom højere bulkiness er, jo mere varme indeholdt i luften ned, og derfor bedre isoleringsevne.
Ned den generelle pris, bulkiness mellem ca. 450-500, højere priser dunjakke, kan arbitragemuligheder nå 600-900.
Ned fra international god mange modeller er designet til udendørs sport synspunkt, at antallet af høj baldakin Ned ladning ned på mængden er generelt ikke høj, såsom generelle specifikationer liner midterste lag, som det hedder i udendørs sport nemme at bære kompression . Udendørs sport og som overtøj varme, som regel en stor mængde ladning ned lavere baldakin tal mellem 650-750.
Men hvis vi normalt er vant til hverdagsbrug, så jeg tror, ​​at antallet af telte i 450-500 nok, en større ladning ned på mængden af ​​termisk effekt kræver højere.
2016 Moncler Dunjakke Dame Ned tredimensionale struktur, de er generelt meget god kvalitet fluffy jakke, kan den samme vægt være nede mere luft end andre fastgørelsesmetoder materialer, et stort antal sammenflettede filamenter ned fast luft, og danner et beskyttende lag af isolering For at opnå god termisk ydeevne.
Ned ned-fyldte beklædningsgenstande forudbestemt nominel kashmir ikke mindre end 50%, og som indeholder en større mængde cashmere, jo stærkere de termiske egenskaber. Vi køber vintertøj ned dagligt, kvaliteten er god eller dårlig kan bestemmes ved at observere fluffy tøj.
Bird fjer lag er meget buttet, kold vinter, så de kan tilbringe vinteren nøgen, er brugen af ​​fjer til at holde luften stille og lade deres temperatur og isoleret sikkerhed vinterkulden.