Moncler Jakke Dame Alpin Detachable Dunjakke Dame Udsalg

Posted by admin 27.12.2017 0 Comment(s)

Moncler Jakke Dame Alpin Detachable Rød Dunjakke Dame Polyamid/Fur

Om vinteren, iført en dunjakke er meget komfortabel, Dunjakke Moncler men når den dunjakke beskidt til at blive renset, vil være meget ked af, fordi materialet ikke er nede som almindelige tøj materialer, kan let rengøres, hvis jakken ren korrekt, Vil påvirke udseendet og varmen. Hvis du også er bekymret for at rengøre dunjakke, kan du ønske at se, hvordan du skal vaske dunken jævnt ud.
Hvis dunjakken ikke er snavset, kan der anvendes renseri. Med et håndklæde dyppet i benzin krave, manchetter, bryst, osv forsigtigt tørre, efter at olien er fjernet med et tørt håndklæde aftørring farvet med benzin, benzin kan bæres efter fordampe.
Hvis jakken er snavset,Moncler Vinterjakke skal du kun bruge den samlede vaskemetode. Første dunjakke suges i koldt vand i 20 minutter. Med 2 spiseskefulde af vaskemiddel i vandtemperatur på 20-30 °.] C i vand, omrøres, og derefter presse ind og fjerne vand fra vandkappen inden for 5-10 minutter. Kappen blev fjernet fra vaskevæsken i en ren flise plade med en blød børste dyppet i vaskeopløsning fra indersiden til ydersiden forsigtigt skrubbe. Efter krat rense tøj i carry skyl vaskevæske flere gange, derefter skyllet 2 gange i varmt vand på 30 °.] C og derefter anbragt i rent vand til skylning 3 gange til fuldstændig fjernelse sæberester. Efter Down at skylle ren med et tørt håndklæde indpakning forsigtigt suge vandet ud, og derefter placeres i solen for at tørre eller ventilation. Tør forsigtigt ansigtet med en pind, så dunjakken for at genoprette den originale fluffy bløde.
At være i stand til at udnytte "anti-monsoon storm" for at købe den italienske og billige dunjakke er virkelig en glad ting. Men trods alt er det varm sommer, det er stadig tidligt fra vinteren, eller hold det godt. Men hvordan man vedligeholder jakke, forstår du?
Hvis der ikke er indlysende beskidt træningsjakke, behøver jakke ikke være nye rene, åndbare artikler for at forhindre insekter (fx Sack) pakket ind i en kugle kamfer, og derefter lagret i et ventileret tørring skab kan, være forsigtig med ikke at toppen Under pres.
Sommer og efterår regn, Moncler Jakke efter regntiden, det bedste dunjakke ud lufttørre for at forhindre meldug, hvis der er mugne, tilgængelige vat dyppet i alkohol tørre, og derefter rent vådt håndklæde til at skrubbe rene, og tør grundigt ordentlig samling . Men opmærksomheden bør ikke placeres i solens eksponering, eller nye tøj kan falme i gamle tøj.
Hvis kappen skal renses, så opmærksom på, at vandtemperaturen ikke er for høj, og brugen af ​​neutral detergentopløsning, vasket når de er tørre, tilgængelig bøjle pat, som gør det muligt fyldstoffet at genoprette voluminøsitet, men også lette fyldstof er helt tør, Forhindre mugne.
Det bedste valg af dunjakke rengøring dunjakke rengøringsmiddel. På grund af deres neutrale, reducere de skadelige virkninger af protein fiber, og har fremragende vaskeevne og beskyttelse opsonisering, vasket glans og fluffy at opretholde det indre af kappen stof. Ved rengøring Ned, Ned først gennemvædet i vand og derefter anbragt i 20 til 30 gram jakke rengøringsmiddel, døbt opvarmet med 4 kg vask, blød i 20 minutter, med snavs på pels børste rent tøj, Skyl derefter med vand.
Kort sagt, Moncler Dunjakke Dame så længe du plejer, når vinteren kommer, kan du tage føringen for at bære nyt vintertøj for at nyde komfort og varme.