Moncler Jakke Moncler Dunfrakke Herre Udsalg

Posted by admin 28.12.2016 0 Comment(s)

2016 Moncler Jakke ACORUS Men Ultralight Dunfrakke

1, Moncler Dunjakke moderne arbejdsforhold folk: funktionærer plukket jakke bør ikke være for fancy, men enkel stil i integrationen af ​​nogle af de kloge sind detaljerne, og fuld af karakter med en fin enkelt produkt, er det muligt at udtrykke en omvandrende udenfor i arbejdsmiljøet strejf af moderne temperament.
2, Moncler Jakke Herre elegante Otaku typer: hjem fritids jakker stress er komfort i udvælgelsen mix af tøj fra den første bløde, åndbart materiale og varme og god start. For det andet, hvad angår farve og stil bør ikke være for overdrevet, bør den vigtigste farve være rene og har en afslappet stil funktioner.
3, Moncler Jakke, urban cavalier: Lines hårde, ru form, fuld af maskulin atmosfære ridder kostume, men det er altid unge mænd stilfuld kjole. Efter T-shirt og læderjakke Patent læder bukser behandle fuld af vilde skønhed, støvler lige til en mere oprejst statur modificeret mandlig charme med lidt paradoks.
4, de forretningsmæssige elite: brugen af ​​crack temperament jakkesæt, på dette grundlag og derefter dækket med både elite og afslappet stil jakke, build ud af semi-formel lejlighed kjole, ikke kun med en karakteristisk professionelle funktioner, mere med mode standarder for personlig stil. Lad kontoret kjole udtrykket mere aktiv og levende. Jakker bør være lidt mørkere end farven på dragten, den visuelle effekt af sammentrækning, vil ikke gøre kroppen ser oppustet.
Moncler Dunfrakke Herre Bemærk også, at hvis du er lidt federe mænd, er det bedst ikke at trække jakken lynlås, åben måde nemmere at se du får tyndere.