Moncler Jakke Moncler Parka Jakke Dame Udsalg

Posted by admin 22.09.2016 0 Comment(s)

Hvis Moncler Jakke engang farvet med blæk pletter skal vaskes omgående med sæbe og varmt, ellers er det svært at fjerne. Generelt ofte ris, grød varm hånd gnide stivelse tilføje lidt salt, og derefter sætte sæbe pulver i varmt krat. Hvis Chen pletter, sodavand var tilgængelig fire procent af krat. Hvis der er pletter på lys-farvet stof, på den ene side det kan bruges ovenfor blev gentaget flere gange, på den anden side, du kan bruge sæbe og mørkere væsker gentagne gange krat, og til sidst skylles med vand.
Go sort blæk pletter på sin frakke om Moncler Dunjakke, for at bruge Ganyou Run våd, tørre og derefter vasket med en blanding af tetrachlormethan og terpentin, og derefter ammoniak sæbe krat, og til sidst skylles med vand. Hvis der er pletter, bruge ovenstående proces gentages flere gange.

Moncler Jakke Dame FABRE Detachable
Gå vinterfrakke rødt blæk pletter kan den lægges i koldt vand i lang tid, og derefter krat i sæbe, og til sidst skylles med vand. Kan også være først med glycerin til befugtet stof, omkring 10 minutter efter børstning med sæbe indeholdende koncentration ammoniak, og til sidst skylles med vand. Chen pletter kan anvendes, hvis den ovennævnte proces gentages flere gange.
Blå blæk pletter på farten vinterfrakker, tøj gennemvædes først, derefter coatet med en fortyndet opløsning af kaliumpermanganat, side belagte side og skylles med vand, når pletten farve fra blå til brun, kan overtrækkes med en 2% oxalsyre flydende skyl, kan sidste skylning med vand være.
Hertil kommer, at hvis desværre i Moncler Parka Jakke Dame at få saft, brugte håndklæder dukkert i varmt vand, så pat vinterfrakke, vil næsten halvdelen af ​​saften forsvinde, og derefter bruge en klud fugtet med et neutralt rengøringsmiddel til at tørre saften vilje frakke vinter helt forsvundet.