Moncler Jakke Moncler Sweater Dame Udsalg

Posted by admin 14.06.2017 0 Comment(s)

Ny Moncler Cardigan Sweater Dame Dunjakke

Ned Moncler Jakke Dame let, har varm, vinter blevet det første valg af mennesker i Xi'an varmt tøj, vil hvert hjem har et par stykker ned jakke. Men hvis det forkert samling, påvirker ikke kun slid udseende, men også påvirke dunjakke selv varm.
Ned Moncler Jakke, kashmir trøje klasse højere priser tøj, bolig i sæsonen, nogle mennesker foretrækker at bruge støvsugerposer efterbehandling en god effekt, selv vandtæt efterbehandling poser med plastfolie, i virkeligheden, disse beklædningsgenstande indeholder animalske fibre bør anvendes i samlingen Sack god ventilation effekt, såsom ikke-vævet stof, og bør placeres i en gasgennemtrængelig, ventilation, for at sikre de elastiske fibre selv og varme ingen skade, men kan ikke bruge vakuumopsamling.
Før modtage alle de tøj skal renses før tørring, beskidt tøj er behovet for rettidig professionel dekontaminering vask, for hvis olien ikke er grundigt rengjort, efter en lang periode med opbevaring af kemiske reaktioner kan forekomme med tøj og tekstiler, ikke kun olie og fedt, samt pigmentering, i løbet af det kommende år til at bære, har været i stand til at fjerne, påvirke smukke tøj.
For mere pertentlig og dyre skind beklædning kategori, har brug for professionel pleje, kan forårsage forbrugerne til at vaske tøj ødelagt. Wang Bao-Hong forklarede, før skind beklædningsgenstande opbevaring kun skal rengøres, har brug for sterilisation, men har brug for at opretholde deres egen forkert rengøring, hvis du vælger vaskemidlet vil forårsage cortex stiv skør, hvis ikke steriliseret, kan også forårsage vækst af bakterier. Når foldet, pels poser er ikke egnet til efterbehandling, anbefales det at bruge et ikke-vævet hængende betræk tøj i luften.
For Moncler Sweater Dame det første skal det vaskes jakke, fordi vil ødelægge PCE ned elasticitet, påvirker varmen, for det andet, eddike er sur, dråber eddike vaskeproces på kort tid har hvid effekt, men eddike i produktionsprocessen vil uundgåeligt tilføje pigment Hvis rengøring ikke er fuldstændig, vil det resultere i resterende pigment og forårsage skade på stoffibrene. Derudover kappen er bedst ikke at vaskes hyppigt, da det ellers vil påvirke dens varme. Ned bør vaskes i hånden, let at placere den resterende pletten kraven, manchetter, etc., kan gnides med detergent, krat med en blød børste.