Moncler Jakke Udsalg Billige Moncler Dunvest Herre

Posted by admin 23.12.2016 0 Comment(s)

Dunjakke 2016 Moncler Jakke GUI Dunvest Herre

Nede på familien Moncler Jakke Udsalg betragtes som væsentlige vintertøj, slid varm og komfortabel og lys, men oprydning er ikke altid let, hvis forkert rengøring, kan tøjet forårsage nogle skader, og jeg vil have gjort grimme eksisterer hvide pletter uanset hvor mange der er altid tør vask situation opstår, mange søstre vælger den tørre, da jeg har så tit, men vi kan se på nogle standard vask dunjakke, normalt ikke en masse rensning, som kan være varmt tøj har en vis indflydelse, og nu er jeg her for at lære dig en metode til at vaske sig selv derhjemme, kan du nemt fuldføre rengøring dunjakke, og der findes ingen hvide pletter Åh, nu giver dele med dig ha.
1.Billige Moncler Jakker Først at forberede en gryde med varmt vand, temperaturen på dine hænder, og du kan næsten, ikke for varmt, og vandet sætte den rigtige mængde af flydende vaskemiddel.
2. Nede på indersiden i blød i 10 minutter efter rengøring, passe på ikke at udlevere at gnide tøjet, behøver beskidte steder ikke at bruge en blød børste eller en tandbørste til at skrubbe kan være, de centrale dele og ikke for beskidt placere børste.
3. Moncler Jakke Efter børsten ren, når ikke at vride twist twist at presse vandet, kan du klemme ned langs, færdig med vand til at gå over til vaskemiddel vand væske vaskes.
4. Og så anden gang, når rengøring, nu er det tid til tip i vandet sive eddike, kan ris eddike indtages hjemme, madlavning generelt mængden af ​​(sådan hætte) om samme emne, Ned på inde i blød i 5-10 minutter, gnid ned betydeligt i luften, når den opmærksomhed, må det samme ikke vride twist at vride vandet, i lighed med sine hænder mod ekstrudering kan hænge tør
5. sollys og må ikke placeres under solen, godt ventileret sted kan jeg plejer at lægge på badeværelset kan gøres tre dage senere gjorde søstrene vil finde tøj er meget fladt, ikke fluffy, Åh, nu underviser jeg et lille trick, tage deres tøj, flade på sengen, flagrende bøjle med et stort område, overalt bør slå, og snart vil du finde ren, blød dunjakke genskabe det oprindelige udseende og der er ingen lugt og grimme hvide pletter Oh!
Moncler Dunvest Herre Ned den vigtigste ingrediens er protein, i renseriet efter tørring, ned let sprøde, fordelt, fra tøjet ud af sprækkerne specifikt, de såkaldte run hår. Næste gang du bære varm som før, men også på stokken er undertøj, især irriterende. Bare en note om derhjemme, vaske punkter, sikre ren og varm.
Danmark er den første lancering af julefrimærkerne og sagde anti-TB stempel, dette frimærke udstedt at rejse midler til anti-TB finansiering. På danskerne sendt en julehilsen ikke påføre sådanne stempler. Indkomst folk adgang til e-mail, se flere julefrimærker anbragt, vil føle sig mere som en mile.