Moncler Jakke Udsalg Moncler Dunfrakke Dame

Posted by admin 28.03.2017 0 Comment(s)

Moncler Jakke Dame LISSY Ultralight Dunfrakke Dame

Kold vinter, Moncler Jakke varmt tøj er afgørende, næsten alle en. Men i løbet af vinteren, at varme i foråret, hvor mange mennesker vasker dunjakke blev en hovedpine. Ned, hvordan man bedst at vaske det? Vær opmærksom på, hvad der betyder noget, når rengøring det ned?
Hvis Moncler Dunfrakke Dame kappen ikke er snavset, kan tørmetoden anvendes. Med et håndklæde dyppet i benzin krave, manchetter, bryst, osv forsigtigt tørre, efter at olien er fjernet med et tørt håndklæde aftørring farvet med benzin, benzin kan bæres efter fordampe.
Hvis Dunjakke Moncler beskidt, og kun ved hjælp af overordnede vask metode. Først dunjakke dyppet i koldt vand i 20 minutter. Med 2 spiseskefulde af vaskemiddel i vandtemperatur på 20-30 °.] C i vand, omrøres, og derefter presse ind og fjerne vand fra vandkappen inden for 5-10 minutter. Kappen blev fjernet fra vaskevæsken i en ren flise plade med en blød børste dyppet i vaskeopløsning fra indersiden til ydersiden forsigtigt skrubbe. Efter krat rense tøj i carry skyl vaskevæske flere gange, derefter skyllet 2 gange i varmt vand på 30 °.] C og derefter anbragt i rent vand til skylning 3 gange til fuldstændig fjernelse sæberester. Efter Down at skylle ren med et tørt håndklæde indpakning forsigtigt suge vandet ud, og derefter placeres i solen for at tørre eller ventilation. Efter tør, med en pind til at trykke på tøj siden, så ned for at genoprette den fluffy og blød.
Ned den grundlæggende efterbehandling tør, du vil finde, at i modsætning til den oprindelige bløde fluffy løs, men stykke for stykke. Det betyder ikke noget, så længe beat og andre tørrede den med begge hænder, eller i nærheden af ​​varme bage i et stykke tid, kan du gendanne den bløde tilstand. Hvis din jakke beskidt lidt på behovet for ikke kun en delvis skaleres op til hele kroppen vask. Fordi de generelle dunjakke stof er ikke bange for vand, så længe et par dråber opvaskemiddel krave net eller efter et par minutter, tørres af med en våd håndklæde, ligesom ren læder, som om igen ikke ren, kan ingen mængde gentages flere gange.