Moncler Jakke Udsalg Moncler Parka Jakke Herre Varm

Posted by admin 29.09.2016 0 Comment(s)

Moncler Jakke Herre Parka Jakke Herre

Vinter virkelig kommer pludseligt, sammenlignet med tidligere år er også særdeles koldt. Dybeste vinter, varmt tøj er sandsynligvis den mest pålidelige er Moncler Jakke Udsalg dunjakke.
Normalt vælger vi vasketøjet end to indikatorer, en stil, den anden er kvalitet.
Men tilbage til den oprindelige funktion af tøj - beskedenhed varme op tid, vores udvælgelseskriterier vil blive vendt, for eksempel i dybeste vinter, vil de fleste mennesker, når de køber en dunjakke være første gang at varme i første omgang, stil fulgt. Dernede på markedet, selv om stilen er virkelig uudholdelig kendsgerning, men når den afkøles til omkring amputation, varme langt overstiger efterspørgslen efter det konkave form - selvfølgelig er der undtagelser, fine mode tendens til at skrive til livet.
Varme, at jeg måtte Tucao DK Tale Billige Moncler Jakker Down: Ned national standard kræver mærkning stoffer, materialer, og oplade ned på mængden af ​​fyldstof.
Men desværre, vi kan simpelthen ikke stole på ovenstående data under forudsætning vidste ikke personligt at opleve varme af en jakke. Så hvad præcis, hvad vi har brug for at kende de data dunjakke varme dunjakke det?
En fyldstof
Som navnet antyder, Moncler Parka Jakke Herre Down, hvilket naturligvis er nede, men i virkeligheden opdelt i and og gås fjer, der var opdelt i grå gås og gåsedun hvide gåsedun, under normale omstændigheder, dens termiske ydeevne: grå gås> Hvid gås> ænder .
Derfor, for at absolut varm, bemærk købstidspunktet tag er gåsedun eller andedun, meget nødvendigt.
Men når det er sagt, hvis udøvelse af omkostningseffektive, hvilket ikke ville være alt for ned problemer i betragtning.
Sekund, ladningen ned på mængden
Oplade fastsættelse af beløbet er faktisk at henvise til en jakke fyldt med fjer af den samlede vægt. Hvor meget ned på mængden af ​​ladning, direkte påvirker graden af ​​varm dunjakke. Ned ladning ned på mængden af ​​fælles iført vores regelmæssige rækkevidde på omkring 200 gram til 500 gram, kan omkring 700 gram udendørs modeller også ses.
Forholdet henviser til mængden af ​​cashmere ned inde i "Velvet" i. Øjeblikket mængden af ​​cashmere jakke udendørs kræver generelt mere end 70%, hvilket betyder, at hvis indhold er 70% ned, 30% fjer. Graden vil være i stand til at sikre den nødvendige fluffy dunjakke og varme op. Og Institute (IDFL) FP for definitionen af ​​ordet næsten, det er en vis vægt ned under visse omstændigheder den mængde plads størrelse, kvalitet i overensstemmelse hermed. FP kun i et karakteristisk miljø, konstant vægt fløjl volumen størrelse. For at sige det ligeud, det er luftigt volumen, volumen er luftigt.