Moncler Jakker Outlet 2017 Moncler Jakke Udsalg

Posted by admin 01.11.2017 0 Comment(s)

Ny 2017 Moncler Cercis Dame Jakke Lyserød
Der er en række udtalelser om oprindelsen af ​​"Black Friday",Moncler Jakker Outlet hvoraf en betyder, at en af ​​de mennesker, der pressede sorte, gik til indkøbscenteret fredag ​​efter Thanksgiving. Den mere almindelige opfattelse er, at siden dagen var Thanksgiving Day (fjerde torsdag i november) efter åbningen af ​​den første dag efterfulgt af den amerikanske tradition og grand jul, starter folk normalt et stort julegave, Mange butikker vil være kundernes overskudsdør og har dermed en stor indtægt. Traditionelt, med forskellige farver blæk til konto, rødt, at tabet er underskuddet, sort, der fortjener. Så denne fredag ​​hedder sort fredag ​​for at indikere, at denne dag vil være rentabel.
I indersiden af ​​jakken er syet trykt med en lille vedligeholdelse og vaskeanvisning etiket, vil omhyggelige mennesker oplever, at 90% af den dunjakke markeret til at blive vasket i hånden, bør ikke tør, fordi tør sirup anvendes, vil påvirke varmen, men også gøre klud aldring . Maskintvasket og tørt, blev vridd efter dunjakken, kan let føre til ujævn tykkelse af fyldstofet, hvilket gør tøjformen, der påvirker skønheden og varmen.
Moncler Jakke Udsalg Først dunjakke i det kolde vand bløt i 20 minutter, så den fulde indvendige og udvendige dunjakke bliver våd. Vaskemiddelet i 30 grader varmt vand, og sæt derefter jakken i den i en kvart time, og så forsigtigt børste med en blød børste. Skyl med varmt vand, der kan hjælpe rengøringsmiddelet helt opløst i vand, kan gøre dunjakken skylder mere ren.
Hvis du skal bruge vaskemiddel vaske dunjakke, som regel to bassin vand i 4-5 spiseskefulde opvaskemiddel er hensigtsmæssig, hvis koncentrationen er for høj, er det vanskeligt at skylle ren, ned resterende vaskemiddel vil påvirke fluffy ned, stærkt reduceret varm.
Neutralt rengøringsmiddel klud og fjer skader minimal,Moncler Jakke brug af alkalisk rengøringsmiddel, skyl hvis snavset, resterende vaskemiddel jakke ville forårsage skade, og let at forlade hvide mærker på overfladen af ​​tøj, påvirker udseendet. Fjern det resterende alkaliske rengøringsmiddel, efter at der er skyllet to gange, tilsættes to teskefulde eddike i varmt vand, nyd dunjakken et stykke tid og skyll derefter, eddike og alkalisk vaskemiddel.
2017 Moncler Jakke vasket, kan ikke vride tør, bør være ude af vand, og derefter fliselagt eller hænge tørt, forbudt eksponering, må ikke stryges for ikke at forbrænde tøj. Efter tørring kan du forsigtigt trykke, så den dunjakke for at genoprette fluffy soft.