Moncler Parka Jakke Dame Moncler Dunjakke Udsalg

Posted by admin 01.12.2016 0 Comment(s)

Moncler Jakke Dame FABREFUR Detachable Turtleneck Steel Grå Parka Jakke Dame
Hvordan man vælger en Moncler Udsalg dunjakke, generelt, til standard størrelse mennesker hvis kun vælge den rigtige størrelse, så direkte fra fase Down Size Chart til at vælge. Hvis overvægtige eller slank krop type, kan det være passende reduceret én yard at købe.
Den første,Dunjakke Moncler presset af hånden for at se! Mærk den hårde fjer stængler mange, føler sig mere blød fjer på vegne af mere er der de mere varme, og derefter kraftigt efter ophold dunjakke åben, se ned hastigheden på nyttiggørelse og hævemiddel niveau, jo stærkere øjeblikkelige opsving , repræsentanter for ingredienser ned højere.
Den anden foranstaltning, Lugt! For fugle fugl fjer er ofte blandet med ekskrementer eller udenlandske, i industrien, hvis ikke grundigt desinficeret før pålæsningen, er det let at fjer besiddelse af bakterier producerer forskellige lugt, så når de køber et nærmere kig og lugt, men også til at dømme ikke er ringere varer. Top-down coat ned ikke kun høj renhed, yderstof syning teknologi vil i høj grad påvirke kvaliteten af ​​dynejakker. Så køber dynejakker tredje trick er at forsigtigt klappe!
Moncler Jakke Når den indre bøsning er normalt taget fire praksis klud top ned jakker, ned fra pinhole at forhindre slides, relativ, dårlig kvalitet plys dunjakke let udsat i sømmene efter at slå kan sys med nålen er for tyk, pinhole er for stor. Når sætte dette dunjakke, vil afsløre en overdådigt klæbe til skjorte eller jakke svævende i luften, ikke kun påvirke udseendet, men også kan medføre luftvejs- eller hudallergi.
Moncler Parka Jakke Dame Desuden den sidste udvej er at kontrollere nettet! Dynejakker udseende sædvanligvis indsyet i et gitter form, der er fastgjort til tøjet ned, for ikke at bære et par gange for at danne et stykke. Derfor er der ingen syning et gitter dunjakke, hvis ikke ru håndværk, er meget sandsynligt, at gøre bomuld polyester harpiks fyldstof "ski tøj" eller "rumflyvning kulør," simpelthen ikke en dunjakke, og vask efter et par gange, kan tøjet også synke græskar-formet, varm virkning af variation.