Moncler Parka Jakke Herre Moncler Vinterjakke Udsalg

Posted by admin 10.12.2016 0 Comment(s)

Parka Jakke Herre Techno Fabric

Moncler Vinterjakke Ned pels hvordan rengøring og vedligeholdelse
Bedste hånd vaske ned frakke vedligeholdelse
Moncler Jakke Efter at have lært udvælgelsen af ​​dynejakker, fjer bælte Xi Zizi købe en bolig, så glem ikke at behandle det. Nogle mennesker tror, ​​at alle gode tøj skal sendes til tørre rengøring, i virkeligheden, det er en misforståelse, anbefales ikke til renseri Du Qiyu sweatshirt, ellers vil det ødelægge fjer fleksibilitet. Vedligeholdelse er ikke svært at dynejakker, hånd vasker bedst! Så længe den almindelige lotion opløses i vand, satte jakke i blød i 5 til 10 minutter, derefter forsigtigt krat kraven, manchetter og andre resterende snavs, og derefter skylles med vand, og til sidst ind i vaskepose lave dehydrering kan.
Hvis du gider at håndvask, bruge vaskemaskine og ingen ikke gøre det, men det skal bemærkes, at, dunjakke dækket i en masse luft, så når du bruger vaskemaskinen til at vaske en dunjakke med det bedste første vaskepose wrap, og derefter langsomt skubbet i vandet, så vand ud af luften i dynejakker, dynejakker indtil den er helt nedsænket i vand, før du starter vasketøj. For at undgå skade på dynejakker, anbefaler vi vask ved lav hastighed, lav hastighed dehydrering. Også at blive mindet om, at du ikke bruge blegemiddel eller blødgøringsmiddel ved vask, for ikke at tilstoppe porerne i stoffet resulterer i reduktion porøsitet.
Også være særlig opmærksom, at vaskemiddel og vand til fuldt ud at opløse, tilsæt derefter skyllet ned jakke, for at undgå ujævn opløst sæberester dunjakke i bilen gitter linje.
Ned Moncler Jakke Herre jakke span undgå solen
Efter vask dunjakke, ikke skynder sig at tage sol, fordi sollys gør dynejakker klud misfarvet eller beskadiget, så efter vask ned det bedste tøj tørre naturligt, eller med den mest lav temperatur tørretumbler tørring tør, men den maksimale temperatur må ikke overstige 60 grader C, ellers vil det skade den indre stof og ned jakker. Og en del af den dunjakke stof materiale selv tørring vil ikke arbejde, så sørg for at læse etiketten på rengøring kort, kan du være dunjakke hængende op, vedtage en affugter affugtning tilstand, kan opnå recovery fjer fluffy virkning. Igen viste en lille hemmelighed, lige ud af skabet eller boksen skruet ned tøj, kan ønske at dirigere lav temperatur tørring ti minutter til at hjælpe fjer besvare voluminøse blød konsistens, og samtidig øge graden af ​​varme.
Moncler Parka Jakke Herre Endelig opkrævning af dynejakker også ikke overses, enten naturligt tør eller tørring, før dunjakke dækket op, skal du sørge for at bekræfte hele fjer lag er tørt, så rystes kraftigt at gøre fluffy ned jakker til inkorporeret i opbevaring skab fordi ikke tør jakke mugne selv afledt støv ned? slid på kroppen er sundhedsskadelige.