Moncler Sweater Herre Moncler Vinterjakke Udsalg

Posted by admin 05.12.2016 0 Comment(s)

Udsalg Moncler Sweatshirt Grå Vinter Jakker

Moncler Vinterjakke Ned vask punkter:
1, skal vaskes i hånden.
Før rengøring kontrol for at se Ned Ned intern standard, der er vedligeholdelses- og vaskeanvisninger. Normalt interne krav standard vil blive præget af side bør ikke tør, for når tør sirup anvendes, vil påvirke den varme dunjakke, dunjakke stof også føre til aldring. Vaskemaskinen er nede let føre til ujævn tykkelse, hvilket gør tøjet ud af form, påvirke udseendet og varme.
2, Moncler Jakke Herre er det bedst at bruge et neutralt rengøringsmiddel.
Fordi neutralt rengøringsmiddel på kluden og fjer skader minimum. Sådanne rengøringsmidler supermarkeder kan købe. Vær opmærksom på ikke at bruge alkalisk rengøringsmiddel, skyl, fordi hvis ikke ren, så sæberester dunjakke vil miste elasticitet og glans, ned bliver tør, stiv og aldring, påvirke fluffy ned, i høj grad reducere den termiske modstand, kortere jakke liv. Men også let at forlade hvide mærker på tøj overfladen og påvirke udseende. For eksempel almindelig sæbe eller rengøringsmidler, enzym-vaskemiddel, osv, har en stærk basisk, ikke egnet til rengøring dunjakke.
3. Brug vaskemiddel koncentration kan ikke være for høj.
Hvis der ikke er neutralt rengøringsmiddel, og kan kun bruges, når vaskemiddel til at vaske ned jakke, må vi være opmærksomme på mængden af ​​vaskemiddel, til ikke koncentrationen for høj skyl. Når skylning flere gange så meget som muligt, for at reducere alkaliske rest ned inde. Der er også en lille metode kan neutralisere alkalisk rengøringsmiddel, skylles to gange i efter tilsætning to teskefulde eddike i varmt vand, og skyl dunjakke blød i et stykke tid.
4, Moncler Jakke skylning med varmt vand.
Ned i det kolde vand først i blød i 20 minutter, så den fulde våde dunjakke inde og ude. Vaskemidlet opløst i varmt vand omkring 30 grader, så dunjakke i post og derefter trække i 15 minutter, forsigtigt krat med en blød børste. Når skylning med varmt vand, vil dette hjælpe til fuldt ud at opløses i vand og opvaskemiddel, skyl dunjakke kan være mere grundig, renere
5, kan ikke vride.
Moncler Sweater Herre Nede i rengøringen er afsluttet, kan ikke vride tør, bør vand være tøj ud og ind, og derefter fliser eller hænge til tørre. Må ikke eksponering, ikke jern, så for ikke at brænde tøj. Efter tørring blidt pat, så fluffy og blødt opsving dåse jakke.