Moncler Udsalg Moncler Dunvest Dame Moncler Jakke

Posted by admin 17.03.2017 0 Comment(s)

2016 Vinter Jakker Moncler EBLE Dunvest Dame

Daglig lagring prøv at vælge et tørt, Moncler Udsalg køligt miljø, og bestemmer jakke er ren, hvis langvarig brug ikke anbefales, at en tid til at gå igennem en dunjakke, og strække det helt tørt.
Hovedsageligt i varm dunjakke ned, og ænder eller gåsedun jakke mere for andre fugle dunjakke, protein fibre med særlig vægt på rengøring metode, vil metoden føre til forkert varm dunjakke stærkt reduceret, men også let at lave aldrende jakke tekstiler.
Hvis der ikke er indlysende beskidt bane dunjakke, dunjakke kan ikke have en ny rengøring, åndbare elementer (såsom sortering poser) pakket ind i en mølpose at forhindre mølædte, og derefter opbevaret i tørt og ventileret garderobe kan være, ikke er opmærksomme på ovenstående efter vægt.
Moncler Jakke Efter regntiden, det bedste dunjakke ud lufttørre for at forebygge mug, hvis fundet mugne vat dyppet i alkohol tørre, og derefter rent vådt håndklæde til at skrubbe rene, tørre grundigt efter korrekt samling.
Hvis du ønsker at vaske dunjakke, så være opmærksom på vandets temperatur ikke er for høj, og brugen af ​​neutral rengøringsmiddel, vasket, tørret, når de foreligger bøjle pat, som gør det muligt fyldstof at genoprette bulkiness, men også bidrager til spartelmassen er helt tør, forhindre meldug.
Længere opbevaring komprimering reducerer fluffy dunjakke, denne gang du kan bære på kroppen eller suspension, blidt pat, så fluffy fjer genoptage iført en dunjakke Må ikke tæt på flammen, især i naturen bål på kanten, Bemærk venligst at Mars Hvis der sker en ulykke boret ned træk ikke hårdt ned, fordi en god dunjakke med høj kvalitet dyner, store fløjl blomster, trukket hårdt kan skade stoffet af anti-fløjl i sømmene.
Moncler Dunvest Dame Den korrekte fremgangsmåde er i den modsatte retning på tværs af stoffet fanget ned bagsiden af ​​stoffet ned på bagsiden del af publikum selv vil fjer allergi, hvis allergi opstår, stop iført en dunjakke, dunjakke og rettidig medicinsk behandling ved hjælp af nogle vandtætte eller vandafvisende funktionelle tekstiler, men givet primært til dunjakke fast vand (sne, is) egenskaber, dunjakke i sømmene er ikke tapede, og kan ikke helt vandtæt. Derfor er det ikke direkte Waichuan Nede ved høj intensitet nedbør miljøer. Ned hul der, kan du finde den samme farve med Downs farveløs neglelak eller neglelak let beklædt, hullet vil være forseglet, vil det ikke blive boret ned.