Moncler Udsalg Moncler Vinterjakker Herre Jakke

Posted by admin 11.01.2017 0 Comment(s)

Moncler Sort Vinterjakker Herre
Moncler Udsalg Dernede er ingen indlysende beskidt spor, kan ikke have en ny jakke rengøring, åndbare elementer (såsom sortering poser) pakket ind i en mølpose at forhindre mølædte, og derefter opbevaret i tørt og ventileret garderobe kan være, ikke er opmærksomme på ovennævnte spørgsmål vægt.
Sommer og efterår regn, efter regntiden, det bedste dunjakke ud lufttørre for at forebygge mug, hvis fundet mugne vat dyppet i alkohol tørre, og derefter rent vådt håndklæde til at skrubbe rene, tørre grundigt og derefter korrekt indsamling . Men vær forsigtig med ikke at sætte eksponeringen sol, ellers kan det forsvinde i det nye udseende af de gamle tøj.
Moncler Vinterjakke Rengøring Down Bemærk vandtemperaturen ikke er for høj, og brugen af ​​neutral detergentopløsning, vasket, tørret, når de foreligger bøjle pat, som gør det muligt fyldstoffet at genoprette voluminøsitet, men også bidrager til fyldstoffet er helt tørre for at undgå meldug.
Koncentration rengøringsmidlet til at vaske dunjakke er begrænset. Under normale omstændigheder, en to bassin vand i femogfyrre spiseskefulde detergent er hensigtsmæssigt, for tæt og vanskelige at fjernes fuldstændigt, når vaskevæsken støbte vaske, tørre stoffet vil altid være de tidligere nævnte hvid sæbe pletter, og fjer såsom dem, der indeholder visse detergent vil påvirke fluffy ned, hvilket reducerer dens termiske ydeevne.
Moncler Jakke At undgå sæbe pletter vises på kappen stof, ud over korrekt regulering af koncentrationen vaskes to gange flød efter administration, kan placeres i to små spiseskefuld eddike i vand, kan eddike neutralisere rengøring væske tilbage i kappen. Det skal bemærkes, tilsæt eddike til vandet, der skal opvarmes, vil denne jakke i vaskevæsken være tilstrækkeligt opløselige i vand.
Moncler Vinterjakker Herre Hvis jakken er vasket sæbe pletter, brug en ren bomuld dyppet i industrielle alkohol til at rense det gentagne gange, og til sidst så varmt håndklæde gnide, kan sæbe pletter fjernes.