Rengøring Moncler Vinterjakke-Moncler Dunvest Herre

Posted by admin 06.10.2016 0 Comment(s)

Moncler Jakke Herre Dunvest Herre

Rengøring Moncler Vinterjakke ned det bedste udvalg af særligt rengøringsmiddel dunjakke. Fordi de er neutrale, kan det reducere de skadelige virkninger af proteinfibre, og har fremragende rengøring magt og beskyttelse opsonisering, skyllet ned jakke stof til at opretholde glans og fluffy inde. Når du vasker dunjakke, dunjakke først lægges i blød i vand og derefter sat i 20 til 30 gram Down vaskemiddel, varmt vand og 4 kg døbt lotion, blød i 20 minutter med en blød børste rent snavs på tøjet, derefter skylles med vand.
Hvis dunjakke Moncler Jakke Herre ingen indlysende beskidt spor, kan ikke have en ny jakke rengøring, åndbare artikler pakket i én mølpose at forhindre mølædte, og derefter opbevaret i tørt og ventileret garderobe kan være, ikke er opmærksomme på ovenstående efter vægt tryk.
Sommer og efterår regn, efter regntiden, den bedste Moncler Dunvest Herre jakke ud lufttørre for at forebygge mug, hvis fundet mugne vat dyppet i alkohol tørre, og derefter rent vådt håndklæde til at skrubbe rene, tørre grundigt efter derefter korrekt samling. Men vær forsigtig med ikke at sætte eksponeringen sol, ellers kan det forsvinde i det nye udseende af de gamle tøj.