Vælg Moncler Jakke Udsalg Moncler Dunjakke Herre

Posted by admin 04.10.2016 0 Comment(s)

Moncler Jakke Herre Dunjakke Herre

En god og dårlig ned tøj, relateret til de vitale forbrugernes interesser, dårlig kvalitet af jakken er der potentiale for skadelige virkninger på menneskers sundhed. Når du køber, bør du være særlig opmærksom på følgende aspekter:
Moncler Jakke Udsalg stil: nye, unikke, aptamerer, generøs og praktisk, med aftagelig bedre.
Pris: generelt overkommelige relevant, såsom prisen er for lav, kan ikke garanteres iboende kvalitet.
Cashmere og cashmere opladning beløb: hvis du har brug for at købe ned på mængden af ​​ladning og mængden af ​​cashmere. Mængden af ​​cashmere jakke cheap Moncler Jakker generelt 70% eller mere er relevant, med en vis grad af fluffy og blød følelse. Hvor meget ned på mængden af ​​ladning, i det omfang den varme dunjakke, iført bør bestemmes efter deres behov.
Modstandskraft: fluffy dunjakke trykke på den og derefter efter udgivelsen, den hurtige rebound, restitution, med angivelse af fluffy ned godt. Den lave mængde cashmere, blandet med en vis mængde af rå optagelser eller smadre hår, modstandskraft dårlig, dårlig modstandsdygtighed jakke carry i hånden tyngde.
Anti-boring Cashmere: nedad produkter, bør materialer have anti-boring cashmere, pat, fundet diamant fløjl ned produkter er helt sikkert onder. På grund af arten af ​​Down har en silkeagtig, silke velour med en lille mængde af overløb fra suturen er normal.
Permeabilitet: ikke bore ned jakke, men har også en vis permeabilitet. Hvis dunjakke stof, samlet, gall materiale af dårlig ventilation vil forårsage slid processen let at fordele vanddamp, forårsager fugtigt og ubehageligt, og vanskelige at tørre efter vask. Disse to faktorer vil gøre fjer under fugtige forhold varierende grader metamorphism, dårlig lugt.
Lugt: lugt, lukke produkter tage en dyb indånding, lugte lugten inde, undgå den skarpe smag for at købe merchandise, men da fjer dyr fjer, en vis lugt er almindelig.
Tilbehør: Der er en masse af dynejakker Moncler Dunjakke Herre på tilbehør såsom lynlåse, metalknapper, etc., for at kontrollere, om den smukke, glatte, elastisk pasform.